Vilken vecka :)

23.05.2014 08:42

Det här har varit en sån där vecka som är så bra. Tränat varje dag. Långcykling på söndan, styrka på måndan, cykel på tisdan, simning på onsdan och cykel på torsdan. Vad kan det bli idag tro?

I följetången knän så har Crespineinjektionen i det högra knät börjat ge resultat. Det vänstra har varit mycket trassligt hela veckan. Fick nästan avbryta cyklingen i tisdags men kämpade mej hem. På torsdagmorgonen hade jag problem att gå till jobbet för att sen på kvällen kunna cykla 52 km med bara känning. Alltså den här kroppen. Svår att förstå sej på ibland, nä oftast.

Imorgon ska vi åka med ett glatt gäng vänner till Korsån. Det är en liten idyll som ligger på gränsen mot Dalarna, endast 12 km från Hofors. Ska bli skoj. Det är som ett litet tack för hjälpen med butiksflytten-grej.

Victor har landat i Stockholm och börjat sitt nya jobb. Fanny är på väg hem från Dublin och sommaren är här. Ja alltså, vilken vecka:)

Hade glömt min "cykelväska" på jobbet så jag fick låna grejer av Magnus. Så coolt, hjälm utan skärm, tuffa brillor och damma av de gamla cykelskorna.

Carola tyckte att hon va "lite skymd" men jag vet inte.....(Förlåt Carola, men det är ändå en charmig bild:) )