Midsommar och vitaminer.....

24.06.2014 08:42

 

Så va midsommar över för detta år. Och snart är den första sommarmånaden förbi. Och det är kallt, mycket kallt. Slut om vädret!  
Midsommarhelgen blev en riktigt härlig helg. Trevlig umgänge, finnbastubad, cykling, vila och en del annat som fyller på energin i kroppen. Fick förmånen att umgås mycket med Fanny. 


Tri-drottningen i egen hög person. Tur att hon är Finne så vi får vara med och basta i Finnbastun:)


Avslutade midsommarnatten med att cykla hem i +2 grader. Fick låna snygg Buff av värdparet så inte frös jag int;)Möjligen skrämde vi en och annan vi mötte efter vägen. Sorry för det:)På onsdag drar vi till Åre. Mangan ska köra HÅEC för nionde året i rad( blev dock en dns förra året) jag har varit med 2 gånger, i lag. En cyklar , en springer och en paddlar. Jag är sugen att vara med igen. Så om du är den som vill paddla 18 km eller den som vill springa uppför Skutan och ner igen, 20 km, hör av dej. Vi gör ett lag vettja:)


Nu borde jag sova för jag sa just ja till att cykla räser 06.00 imorgonbitti. Sover för lite för min ålder, eller saknar någon vitamin. Eftersom Simfenan (hon som lärt mej kråla)och jag kom överens om att 46 är det nya 16 så tror jag på vitaminbrist. Tar en "enomdanvitamin" och kollar andra halvlek också.
Tjillevippen