Midsommar och Öland....

23.06.2015 22:03

Fick några dagars ledighet. Flyttfirma W & W körde Fanny och några väskor till Öland. Lätt flytt men känslomässigt lite jobbigt. Men det verkar så bra och hon trivs. Gött. Öland gav oss regn men massor av mysiga promenader och god mat. Härliga dagar. Bodde på Villa Ingrid mitt i Borgholm. Rekommenderar stället om ni vill sova gott och ha det lugnt. Lite väsen på gatan utanför en natt men "pensionärerna" ( läs Mangan & Hellan) satte i öronproppar och sov vidare. 

Lämnade Öland på midsommaraftonen efter en regnig långpromenad och lite bus. Åt lunch med Fanny, kramades och höll tårarna tillbaka. Drog 30 mil rakt över landet för att överraska brorsan med familj. Dom hade midsommarparty och vi ramlade in lagom till maten. Inga bilder från kvällen, jo en  men den är suddig, troligen av allt bubbel;) Supertrevlig kväll med en massa nya bekantskaper, skratt och musik.

Midsommardagen tillbringades vid havet. Paddling, minigolf och lite sol på den bleka kroppen.

Landade hemma på söndagkväll och kände mej så tacksam. Tacksam över det vi kan göra, över kärleken, över barnen, över livet. 

Åsså tyckte jag att vi va värda ännu en upplevelse. Har aldrig varit i Dalhalla så nu är det fasen dags. Vad kan passa bättre i den miljön? 

Å imorrn drar vi till Åre.  Heja livet:)