Innebandy och lediga helger...

18.02.2015 08:35

Det är så fantastiskt skönt att vara helledig varannan helg. Lördag och söndag och både jag och Magnus samtidigt dessutom. Topp! Dert innebär en frihetskänsla där vi just nu utnyttjar friheten till att hälsa på barnen, titta på innebandy, curla barnen och glida runt på olik hak för att slippa laga mat (och dessutom testa goda viner). Allt detta bara för att vi kan och vill. Jag älskar balansen mellan jobb och ledig tid just nu. 6-dagarsvecka varannan vecka och 5 dagarsvecka varannan. Så här såg det ut i lördags. Firade i efterskott vår 23-åriga förlovningsdag. Heja oss:)

Innebandyn är spännande just nu. Div 2 damer Västernorrland går in sitt slutskede och vinner Ankarsdam sina 3 sista matcher i grundserien så väntar kval. I år igen. Kom igen tjejer, det här fixar ni. Utklassningsseger i helgen mot tabellfyran 10-1. Spelglädje och hög moral. Det gillas av ett gammalt tränarhjärta.

Min träning lullar på. 3-4 dagar i veckan varierat. Ont i axeln men hyfsad i knäna. Status oförändrad sedan förra inlägget. Funderar över AIM. Men det blir nog en anmälan. Ser framför mej fint väder, toppform, ny cykel och en toppendag på fjället med Tridrottningen. Ja så får det bli:)

Den här sköningen är en livsnjutare. Gör bara det han vill, känner för just här och nu och visar det mycket tydligt. Har han bestämt sej för att hans promenad är  klar så är det så och tvärtom. Vill han inte gå hem så blockerar han vägen på sitt egna brutala sätt. Vill han inte kliva ut soffan så gör han inte det. Han lever som vi människor ibland önskar att vi kunde. Här och nu, bekymersfritt och bara göra det man vill, när man vill. Gött liv:)

 

Lite nytt om Vendator Hofors Adventure Race, numera kallat VHAR 2015, logiskt;) 30 augusti i Hoforsskogarna. 2 klasser en lång och en lite kortare. Mer info på Hofors Adventure Groups hemsida fortlöpande.