Helgens bravader, XTERRA....

15.07.2014 21:05

Jag är så imponerad av hur mycket vi kan hinna på ett dygn eller på en helg. Ja det är ju inte helt utan stress men det är så vårt liv ser ut just nu. Snart blir det ändring på det också....berättar mer om det någon annan gång.

Drog till Stockholm efter jobbet på fredagen för att träffa Victor och Marion och Magnus skulle köra XTERRRA. Cyklade banan på fredagen när vi kom ner. Skitrolig och utmanande. Genomcykling för M och ett träningspass för mej.

Alltså jag menar verkligen utmanande;)

Mycket fin stig också.

Tacos hos Victor och sömn, nåja lite vila iaf. Inte van med storstadens brus och alla ljud. Trivs bäst på landet liksom.

Iväg på förmiddan mot Hellasgården. Härligt område med utegym och massor av stigar och slingor. Badplats, stugor, tennis ja det mesta. Provade gymet och önskade att vi har ett sådant i Hofors. Snart kanske...

Grabbarna innan start. Förväntansfulla och taggade till tänderna. Tyvärr blev det en DNF på Magnus. Hans luftrör krånglade, hostan va för besvärande och blodig och färgen i ansiktet va inte bra när han klev upp efter 1500 meters simning. Till sjukvårdstältet. Konstaterade dåligt syresatt blod och rekomendation att bryta. Tungt nu med hälsan och twar-problematiken. Heja Christer som fixade det superbra:)

Idag har jag gjort comeback med att svinga kulor, alltså Kettlebell. Så kul, så längesen, så jobbigt:) Återkommer om det imorgon om inte träningsvärken tagit mej fullständigt:)