Underbara, underbara ledighet...

15.04.2014 07:54

Hemma igen efter en helt fantastisk ledighet. Bara älskar att umgås med mina barn. Nu va det Victor som fick besök i Åre. Victor och Marions vardag rullar ju på som vanligt men vi hann umgås jättemycket eftersom vi bodde hos dom. 1r o k, 4 vuxna, inga problem. Så mycket skratt och kvalitetstid. Så stolt över victors prestationer, som människa, medmänniska och i sitt yrkesliv. En duktig kock som brinner för det han gör. Bra jobbat Victor!:)

Energin är påfylld! Hann också träffa vänner på en fika. Höra om deras resa till Sotji, hur det va att titta på sitt barn som tävlade i puckelpist. Vilken upplevelse. Victor och Magnus såg till att få nya fina mössor;)


Det är alltid vemodigt att åka hem. Då gäller det att plocka fram positiva saker som händer framöver som tex: Fanny kommer hem på påsklov, fortsätta jobbet med att få ordning i vår nya fina butik, cyklarna ska fram nu när det finns tid igen, inte alltför lång tid tills vi träffar Victor igen(denna gång blev det 3,5 månad), det är VÅÅÅÅÅÅÅÅR:)) Det här är Magnus vårskrik.


Tränade under ledigheten också. Holidays gym. Helt ensam en av dagarna men denna dag hade jag sällis, världens bästa peppsällis. Bilden är väl inte den bästa, lovar att träna på det här med selfiesar.


Känner mej laddad, motiverad och glad. Nu drar jag och Eddie till jobbet.

Tjillevippen