Blogg

Träningsvärk de Luxe......

09.07.2013 16:44

Hur ont kan man få?? Satt ihop ett litet nätt cirkelprogram hemma i mitt "Ryssgym" Inte superjobbigt, lite lagom sådär tyckte jag. Man vad har hänt med kroppen? Den värker som om den aldrig styrketränat förr!! Funderar över hur länge musklerna vilat.......eller vilat å vilat, cyklat. Kommer fram till att det är 2,5 månad!! Kanske inte så konstigt då.........Just bokat in en cykelvända i morgon. Hoppas jag kan ta mej upp på cykeln;)

Underbar helg:)

08.07.2013 16:04

Så nöjd med helgen. Sol och tropisk värme. Jobbade lördag till 14, vilade 30 min och sen körde vi igång. Men inte med alla måsten som vi borde. Nej, nej. Mangan envisades med att "idag är dagen då det händer". Vadå?? Jo min paddlingspremiär. Jodå jag har paddlat Canadensare förr men inte Surfski. Åh herregud! Försökte ta mej ur på en massa fiffiga sätt men lyckades inte. Drog till kanotstadion med ett nervöst pladdrande om att va det folk där så skulle jag minsann inte paddla! Vilken tur jag hade. Det va ungdomsläger där. Vi bestämde oss för att åka vidare till badstranden 200 m bort och bada istället. Mangan kläckte den briljanta iden att han kunde paddla kanoten, eller heter det kajaken, till badplatsen så kunde jag prova där. Och så blev det. 8 ivickningar senare men med ett leende på läpparna lovar jag att göra om det. Och det gjorde jag igår. Ingen ivickning, fötterna i båten och hyffsat bra balans. Är jag ett paddlingsunikum?;) Kanske testar ikväll igen:)

Myndiga barn.....

04.07.2013 22:06

Sådärja! Då har vi firat Fannys födelsedag, den 18:onde i ordningen. Skall tilläggas att jag bestämmer 2 dagar till, till lördag. Vi firade med fantastiska svenska jordgubbar och grädde. Inomhus! Var är värmen? Komsi, komsi högsommar☀

På jobbet..

04.07.2013 08:54

Hur mycket damm kan det finnas?? Har dammat, plockat, flyttat och pysslat. Alltså på inredningssidan på jobbet. Hemma hinner man inte med sånt den här tiden på året. Eller prion ligger inte där kan man väl säga. Igår blev prion MTB -cykling med härliga brudar. Bra prio tycker jag.....ända till just nu! Ikväll har vi 18-års kalas för underbara Fanny. Räknade stenhårt med sol och altanhäng för då kan man fuska med inomhusstädningen:) Men det regnar! Hjälp! Ok, drar av som hastigast med sugaren och hoppas att ingen ser resten!

 

Skit!

02.07.2013 17:12

Tyvärr så smittade jag ner min man så han kunde inte delta i ÅEC i helgen.  Inte poppis nu inte:/

 Vi hade iaf en skön ledighet i Åre och lyckades trots inställd tävling, ladda batterierna rejält.

Idag stod cykling på schemat men jag passar på det. Hostan håller mej i ett grepp. Tog en MTB-sväng igår men hade för hög puls och kände mej inte hundra.

 Får bli sköna promenader med "Pärtan" ist. "Pärtan" är vår Irländska setter som heter Eddie men som, av ngn konstig anledning, fått smeknamnet "Pärtan" Han heter faktiskt Red Tails Edition i stamtavlan. Fint värre;) www.kennelredtails.se

Läget just nu!

25.06.2013 12:46

Dålig tajming! Föresten, är det nånsin bra tajming att bli sjuk? Imorgon drar vi till Åre. Multisporttävlingen ÅEC går av stapeln på lördag. Min man, Magnus, kör soloklassen. Jag brukar delta i lagklassen. Köra cykelträckan. Tyvärr fick vi inte ihop något lag i år. Tur är väl det. Inte en chans att jag skulle kunna tävla med den här hostan. Likadant förra året. Vad är det med den här veckan?? Har iofs varit frisk i 9 månader nu. Ett rekord! Slutade med mitt kosttillskott förra fredagen och nu kom den här jäkla hostan. Carma!?!

Ja ja, åker med och supportar, kör cyklar och kanoter, preppar gel i växlingsområdena, lägger strumpor åt rätt håll bara för att tjäna nån sekund i växlingen. Kan vara avgörande dom där små detaljerna;)

Nu är det gjort!

25.06.2013 12:21

Sädärja! Då har jag gjort det jag så länge funderat över. Jag har börjat blogga. Hoppas det blir bra.....att jag kan dela med mej av min vardag, som tanken är, på ett bra sätt som får mej att må bra........Det ska nog fungera:)

Det behövdes en semesterdag som blev en sjukdag(tokhög feber hela natten) för att ta mej för, avsätta lite tid. Jag orkar inte göra så mycket annat idag. Det här är ungefär vad jag orkar.

Ja då var det gjort, det första inlägget:)

<< 17 | 18 | 19 | 20 | 21